avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dovada asigurare sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dovada asigurare sociala

cum pot obtine si de unde Dovada asigurarii sociale pentru un cetatean strain casatorit cu un cetatean roman pentru permisul de sedere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 27 Aprilie 2015
Dovada asigurarii sociale pentru un cetatean strain se va obtine de la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu Ana1992 Ana1992 Buna ziua! As avea nevoie de o informatie Va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Eu sunt din Republica Moldova si urmeaza sa ma casatoresc cu cetatean roman ... (vezi toată discuția)
Igi ileanagabriela ileanagabriela ce acte sunt necesare pt reinnoirea permisului de sedere pe teritoriul romaniei a unui cetatean strain casatorit cu un cetatean roman? multumesc (vezi toată discuția)
Prelungirea cartii de rezidenta pentru membrii de familie lili_l lili_l Buna ziua! Sunt cetatean al R. Moldova, casatorita cu cet roman. Am carte de rezidenta pe 5 ani, peste 2 luni imi expira, stiu ca se depun actele cu cel ... (vezi toată discuția)