avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intrare in legalitate acte casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intrare in legalitate acte casa

in urma cu cinci ani am inceput constructia casei, cu toate actele in regula : autorizatie de constructie.
dar nu am facut finalizarea lucrari si nici nu am prelungit autorizatia de canstructie. ce pot face acum pentru a putea inscrie imobilul si intra in legalitate.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:28, 27 Aprilie 2015
In expunerea dvs exista contradictii
Initial afirmati cu toate actele in regula : autorizatie de constructie.,ulterior reveniti cu precizarea nici nu am prelungit autorizatia de canstructie.
Daca nu ati reinnoit autorizatia de constructie,inseamna ca deja ati depasit termenul legal prevazut
Este necesar sa solicitati autorizatie noua
Ulterior incheiati receptia lucrarii
Cu toate documentele solicitati la ocpi executare cadastru si in baza acestuia notarea dreptului dvs de proprietate asupra bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere imobil carte funciara maryusit200 maryusit200 in 2006 am inceput constructia casei si nu am facut receptia lucrari la terminare. nu am prelungit autorizatia de constructie in termenul legal. ce pot face ... (vezi toată discuția)
Reinnoire autorizatie de constructie 4me 4me Buna ziua, Sotul meu a inceput in 2011 constructia unei case la tara, dar autorizatia a expirat in mai 2013. Pt ca nu au fost bani am oprit lucrarile de ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie = act de proprietate? Crinel Crinel La finalizarea unei constructii in baza autorizatiei de construire, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor intocmit de primarie tine loc de act ... (vezi toată discuția)