avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestație la executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestație la executare silita

Bună dimineața. Am o întrebare legata de o executare silita Am pierdut un proces și prin sentința am de plătit o suma plus penalități aferente. Sunt de acord cu sentința, dar în sentința nu este specificat cuantumul penalităților, ci doar un procent de 0.15 pe zi întârziere. Suma pe care mi a comunicat o executorul judecătoresc este de trei ori mai mare ,iar la o solicitare scrisa pe care i am adresat o pentru a mi spune modul de calcul a penalităților, nu am primit nici un răspuns. ,am primit doar adresele care le a înaintat băncilor pentru proprie.Pot ccontesta în instanță cuantumul penalităților. ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:18, 29 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
In termen de 15 zile de la comunicarea somatiei sau instituirea popririi trebuie sa formulati contestatie la executare, singura modalitate procesuala de a va rezolva/clarifica accesoriile datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare impotriva unei hotarari executate partial anjinsan anjinsan Buna Ziua, Printr-o sentinta comercială, obtinuta pe calea OUG 119/2007, societatea Y a fost obligata la plata unei sume de bani si la plata de penalitati ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. respinsa ca tardiva??? ancut75 ancut75 Somatie comunicata(cf sustinerii intimatului) 24.10.2012 - neurmata de acte sau forme de executare silita care sa conduca la executarea silita efectiva a ... (vezi toată discuția)