Buna ziua. Societatea la care lucrez a avut un litigiu de munca cu un gestionar pentru lipsa in gestiune. S-a facut expertiza contabila din care a reesit ca lipsa este reala. Expertiza contabila a fost depusa la instanta in termen, am achitat diferenta de onorariu, dupa care instanta mi-a predat expertiza contabila pentru studiere si formare de obiectiuni, deasemenea instanta a dispus comunicarea unui exemplar si paratei, care nu era prezenta. L-a urmatorul termen, parata nu s-a prezentat iar noi am declarat ca nu avem obiectiuni, astfel dosarul a ramas in pronuntare. Acum parata a facut recurs ca nu a primit expertiza contabila. Este legal acest recurs?
De unde stiti ca depus recurs pentru ca nu a primit expertiza ?V-au fost comunicate motivele de recurs sau presupune-ti ca pentru acest aspect a depus recurs?Pina nu ve-ti primi cererea de recurs cu motivele de recurs la care trebui sa depune-ti intimpinare nu aveti cum sa merge-ti pe presupuneri.
Instanta nu are obligatia legala de a comunica expertiza partii care nu este prezenta, astfel ca aceasta critica nu poate constitui un motiv temeinic de recurs.
Partile au obligatia sa isi exercite drepturile si sa isi indeplineasca obligatiile procesuale cu buna credinta, iar daca partea era legal citata si avea termen in cunostinta este strict problema ei daca nu s-a prezentat.