avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... datele din adeverinta de munca nu corespund cu cele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

datele din adeverinta de munca nu corespund cu cele inscrise la ITM

Sunt cetatean turc si am lucrat in Romania in perioada 1994-2002, la o banca care acum este in procedura falimentului. Am obtinut adeverinta de munca de la lichidator dar la ITM ni s-a spus ca nu corespund datele referitoare la salariu cu cele din registrele ITM-ului si ca nu figurez pe statele de plata pentru ultimii 3 ani.Eu pot sa renunt la cei 3 ani de vechime, imi sunt suficienti 5 ani pentru a ma pensiona in Turcia. As putea sa solicit o adeverinta care sa mentioneze numai perioada in care banca a platit cu siguranta toate contrubutiile rezultate din contractul de munca?
Este posibil ca in registrul personal de la banca sa figureze un anumit salariu si la ITM altceva? Cum pot eu sa confrunt aceste date? Cum pot sa obtin o adeverinta de la lichidator care sa corespunda cu datele de la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 28 Aprilie 2015
Lichidatorul trebuie sa emita adeverinta in baza documentelor depuse de angajatorul dvs la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de munca pentru straini VioletaPopa VioletaPopa Sotul meu,cetatean turc , a lucrat in romania in perioada 1994-2003 la o banca, care acum este in procedura falimentului. Pentru e se putea pensiona in Turcia ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinte vechime in munca - unde? gabrielle-niki gabrielle-niki Buna ziua! Dupa ce am apelat la mai multe institutii publice nu am gasit nici un raspuns la problema mea. O ruda apropiata a lucrat la 2 firme (lichidate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata gabi0708 gabi0708 In anul 2011, am avut contract individual de munca la o firma care in prezent este falimentata. Cum pot obtine adeverinta pentru perioada lucrata la acea firma? (vezi toată discuția)