avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pe marja de profit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pe marja de profit

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca o firma poate plati TVA-ul doar pentru profit sau trebuie platit TVA-ul intregului pret ?
Ma refer in cazul unui autoturism la mana a doua achizitionat din Germania si adus in Romania.
Astept raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:18, 29 Aprilie 2015
Se poate aplica CF ART. 152^2 Regimuri speciale pentru bunurile second-hand, opere de artă, obiecte de colecţie şi antichităţi

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism second hand marinelabuz marinelabuz s-a achizitionat pe SRL un autovehicul second hand, de la o firma din Belgia, avand inscris pe factura "scutit de TVA conform sectiunii 39 bis 1 din ... (vezi toată discuția)
Tva-ul bob02008 bob02008 Buna seara. Am infiintat un SRL-D de curand si l-am inscris si platitor de TVA Am si eu doua nelamuriri 1) Cum deduc TVA-ul 2)Daca cumpar marfa de la un ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto intracomunitara scutita de tva ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Din cate stiu, achizitiile de autoturisme facute intracomunitar, atunci cand ambele parti sunt pers. juridice si pers. juridica romana este ... (vezi toată discuția)