avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract telefonie mobila

Sunt Daniel, si am o problema. paote ma puteti ajuta..
ideea este asa: Sunt de 5 ani si 4 luni abonat la o companie portocalie de telefonie din Romania. Mi-am facut primul abonament, cu bune cu rele, l-am incheiat. Apoi au insitat cu telefoanele de m-au exasperat, evident eu prost, am mai facut un contract, pe alti 2 ani. si acesta cu bune si rele, l-am terminat.. Din nou povestea se repeta: telefoane peste telefoane, oferte peste oferte si in final, am acceptat, un al 3-lea abonament. Cand am incheiat al 2-lea abonament, am solicitat sa fie pe 1 an, evident, atata mo dus tipa aia cu presu, pana am semnat, apoi am observat. era pe 2 ani.
dupa ce am incheiat al 3-lea abonament, la cateva luni mi s-au schimbat necesitatile, si faceam mult cost. asa ca am solicitat sa mi se schimbe oferta de minute mesaje si trafic. sa schimbat, dar sa si prelungit perioada cu 24 de luni. si asa am ajuns sa am acum 21 de luni.
vreau sa reunt la abonament. platesc foarte mult, si beneficiez de o oferta foarte proasta. ce ma sfatuiti? cum pot rezilia acest contract?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 21:56, 28 Aprilie 2015
Va recomand sa cititi cu atentie clauzele contractului, mai ales clauza referitoare la reziliere. Trebuie sa respectati acea clauza cu suportarea sanctiunilor prevazute in contract.
VA RECOMAND ca inainte de semnarea oricarui contract, sa cititi cu mare atentie continutul, daca nu intelegeti sa apelati la cineva autorizat de a va explica ce consecinte poate avea semnarea acelui act pentru dv., si numai in cunostinta de cauza sa semnati. ;)
acum stiu ca trebuie sa citesc cu atentie.
dar cum pot iesi din situatie?, asta ma intereseaza..
Cititi clauza de reziliere a contractului, asa cum am spus. Fiecare furnizor are clauze specifice. Nu putem sti la ce s-a gandit cel care a redactat contractul. Daca nu intelegeti, scrieti clauza de reziliere pe site si vedem ce se poate face. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonat telefonie mobila stoicamaria stoicamaria Buna ziua si bine v-am gasit! Sunt o noua cititoare a paginii dvs,si ma bucur ca aici am gasit multe informatii utile. Sa incep prin a va relata povestea ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefon astterx astterx buna seara stiu ca probleme asemanatoare s-au mai dezbatut pe forum, insa nu am intalnit situatia mea: am incheiat acum 5 luni un abonament pe 12luni cu o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet 3g vodafone-pers juridica. isvflorin isvflorin Buna ziua, va cer sfatul in urmatoarea problema : am achizitionat de la Vodafone un modem 3g impreuna cu un abonament de date, neinspirat contractul l-am ... (vezi toată discuția)