avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazinul online este considerat magazin specializat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazinul online este considerat magazin specializat?

Codul CAEN 4771: Comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate . Ce este considerat un magazin specializat? Un magazin online care se ocupa cu vanzarea de imbracaminte si accesorii este considerat magazin specializat? Multumesc :)
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:17, 29 Aprilie 2015
pentru comert online va trebuie cod CAEN 4791.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare magazin online simoaurelia simoaurelia Buna ziua!Mă interesează înființarea unui magazin online îmbrăcăminte .Hainele doresc să le produc în tara dar momentan nu le voi produce eu ci voi ... (vezi toată discuția)
Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare haine marmercedes marmercedes buna ziua, vreau sa deschid un magazin de haine creatie proprie. ce cod caen se incadreaza tinand cont ca o alta firma va produce hainele? nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)