avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe pana la primul termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe pana la primul termen

Buna seara,

Am depus o cerere de chemare in judecata impotriva Politiei rutiere, deoarece mi-a fost suspendat permisul de conducere.
Cererea am facut-o eu personal dupa cum am citit pe Internet. Dupa ce am depus-o mi-am dat seama ca am facut o eroare importanta deoarece nu am precizat toate probele de care vreau sa ma prevalez in fata instantei.

In afara de asta am observat ca a aparut in dosar si soferul celeilalte masini ca intervenient.

As avea urmatoarea intrebare, cum sa fac sa cer acum restul de probe (inca nu a ajuns primul termen) si pot sa cer acum daca a aparut si soferul celeilalte masini implicate, sa i se ia interogatoriu ca probe?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eu777 , utilizator 15:52, 29 Aprilie 2015
Da, puteti.

Puteti depune o cerere completatoare, prin care sa solicitati probele si sa le si numiti.

In mod obligatoriu, instanta din oficiu, introduce in cauza, ca intervenient fortat, si pe soferul celuilalt autovehicol .
Puteți să depuneți totul până la primul termen la care veți fi legal citat.
Va multumesc pentru raspunsuri.

Inca un lucru, pot cere acum ca proba interogatoriul celuilalt sofer?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatorii - anulare contract legea 112 adrianadamian2009 adrianadamian2009 Va solicit un raspuns la urmatoarea speta: Intr-un proces de constatare a nulitatii absolute a unui contract de vanzare-cumparare pe legea 112/1995, in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat de agentul contestator AlexGM AlexGM Am fost chemat (ca parat) la o reconstituire al unui eveniment rutier ce consta in zgaraierea unui alt autoturism aflat in parcare. Evenimentul ar fi avut loc ... (vezi toată discuția)
Valabilitate Întâmpinare în cadrul unui proces alin_4u alin_4u Bună ziua, Doresc să ştiu dacă o întâmpinare depusă într-un proces în care am fost citat iniţial ca intervenient forţat are valabilitate la ... (vezi toată discuția)