avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Buna ziua.
Am completat formularul de preaviz saptamana trecuta iar acesta expira in data de 21 mai. In cazul in care eu va trebui sa plec mai devreme, respectiv in data de 18, pentru ca am ocazia de a pleca in alta tara iar termenul de preaviz nu va fi respectat, ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 29 Aprilie 2015
Nerespectarea de către salariat a termenului de preaviz reprezintă abatere disciplinară, care justifică sancţionarea disciplinară a salariatului in cauza, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz sorinaionela sorinaionela daca nu respect perioada de preaviz (mai am o saptamana) angajatorul imi poate face rau?ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
Demisie la zi roxanac89 roxanac89 Buna ziua! Lucrez la o firma de un an si jumatate si as dori sa plec, cu demisie la zi.Nu as dori sa stau in preaviz. Ce se poate intampla daca nu imi accepta ... (vezi toată discuția)
Preavizul silviu35 silviu35 IN cazul in care in contract prevede sa stau in preaviz si in timpul preavizului mi-am gasit de munca nu se intampla nimic daca plec angajatorul e obligat sa ... (vezi toată discuția)