avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept-Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept-Succesiune

Bunicul meu a vandut 3700mp extravilan cu contract vanzare cumparare si 500mp intravilan tot cu contract vanzare cumparare,fara stirea tatalui meu,fiind unicul lui fiu si al bunici decedata in 1987.Acest teren la dobandit prin reconstituire/constituire conform legii 18/1991.In 2005 a decedat bunicul,iar la succesiune tata a aflat de vanzarea acestor terenuri,ramananad doar o suprafata de 800mp din totalul de 3700mp extravilan si 1300mp intravilan.
Tata mai are vreun drept la pamantaul vandut de bunicul fara stirea lui?
Cel mai recent răspuns: elenaxyz , utilizator 19:37, 29 Aprilie 2015
Daca terenul e vandut este un alt proprietar si nu are drept.
Bunul a iesit din patrimoniul bunicului.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare titlu de proprietate elenaxyz elenaxyz In Registrul Agricol al Posesorilor din 1986 bunicul avea trecuta suprafata de 3048mp,iar prin anii 199-2001 s-au dat 5000mp de la Primarie. Sa emis un Titlu ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren intravilan elenaxyz elenaxyz Buna seara,va scriu despre acest caza putin mai detaliat,poate puteti sa ma ajutati.In 1997 bunicul a vandut 500mp fara Titlu de Proprietate,doar in baza unei ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire ContSters288103 ContSters288103 Am si eu o problema, si sper sa ma ajute cineva.Strabunica mea a avut un teren intravilan + un teren extravilan in judetul ilfov ,pe terenul intravilan i-a ... (vezi toată discuția)