avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recurs la o sentința irevocabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recurs la o sentința irevocabila

Bună seara. Am o nelămurire. Dacă în cazul unei sentințe irevocabile in contencios administrativ s a depus recurs,acum trei săptămâni nu ar fi trebuit sa se publice data,sau să se înștiințeze dacă a fost admis sau nu. ?Pe portalul instanței nu apare nimic, doar data la care s a depus recurs de una dintre părți.
Se poate primii înscrierea recursului chiar dacă sentința este irevocabila. ?
Mulțumesc
Chiar daca s-a formulat recurs impotriva unei sentinte irevocabile, respectiva cerere este inregistrata si urmeaza acelasi parcurs ca orice cerere de recurs, inclusiv stabilirea unui termen de judecata in sedinta publica, instanta urmand a pronunta o hotarare.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare cauza amavrancea amavrancea Buna ziua, Sunt parte intr-un proces de succesiune dezbatut in instanta la Judecatoria sector 4..S-a dat o sentinta la fond,s-a facut recurs la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Recurs sau hotărâre definitiva? GeorgianaChirila GeorgianaChirila Buna seara! Am și eu următoarea nelămurire: am depus pe rolul Tribunalului București, secția contencios o acțiune prin care am solicitat anularea unor ... (vezi toată discuția)
Recurs contencios administrativ andra-celia andra-celia buna ziua am si eu o problema,am avut pe rolul instantei de contencios administrativ o cerere de restitutire a unei sume de bani de catre o anumita firma de ... (vezi toată discuția)