avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copie contracte vanzare -cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copie contracte vanzare -cumparare

Daca vreau sa obtin contractele de vanzare cumparare pe un pamant extravilan pe care bunicul meu l-a instrainat,pamantul fiind dobandit prin reconstituire/constituire conform legii 18/1991,avand Titlu de Proprietate pe acel teren,dar nu a lasat nici un contract de vanzare cumparare cu actualii proprietari
Imi trebui pentru succesiune ,pentru a fi sigura ca s-a vandut...
Sa merg sa fac cerere la primarie,la deschidere de rol,pentru a obtine contractele de vanzare cumparare?Cum sa procedez?

Cel mai recent răspuns: elenaxyz , utilizator 13:13, 30 Aprilie 2015
Dedpinde daca s-au autentificat acte etc. Mergeti la carte funciara, daca exista.
Sunt multe locuri de unde puttei incepe si, in functie de rezultate, alte locuri in care puteti ajunge...
Incepeti la Taxe si impozite locale si CF.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept-succesiune elenaxyz elenaxyz Bunicul meu a vandut 3700mp extravilan cu contract vanzare cumparare si 500mp intravilan tot cu contract vanzare cumparare,fara stirea tatalui meu,fiind unicul ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren koeni koeni A-si vrea sa cumpar un teren extravilan (800 mp). Avem contract de vanzare-cumparare scris cu mana cu martori! Care sunt pasi de urmat ca sa nu am probleme ... (vezi toată discuția)
Ctr vanzare-cump imobil, diferenta uriasa suprafata in ctr fata de titlul de prop. angyca angyca Buna seara! In ian. 1998 prin ctr. vanzare-cump., bunicii au vandut parintilor teren+imobil, supraf. totala 437 mp, \\"dobanditi cf. art. 22 si 35 din Legea ... (vezi toată discuția)