avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... C.F. versus Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

C.F. versus Titlu de proprietate

Ma intereseaza ce riscuri pot intampina daca eu imi fac succesiunea in baza C.F.-urilor de propietate iar in Titlul de Propietate eliberat de comisie figureaza alte terenuri acceptate de tatal meu(mort).Pot ignora titlul de propietate?
Mergeti, domnule, la notar, nu stiu ce e in acte, poate are dreptul la toate... nu putem face aici analiza de documente juridice, face si forumul cat poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - intabulare fara succesiune MN2160 MN2160 actele necesare intabularii unor terenuri a caror detinatori al titlui de propietate sant decedati , iar succesiunea nu a fost facuta asupra terenurilor in ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme rodicatimu rodicatimu Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarea problema;notarul imi cere chitanta fiscala platita la zi explicita cu numar topografic ca sa poata sa faca succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 stefm stefm am dobandit recent un teren printr-un act de v/c intocmit in baza altor acte . cel care mi-a vandut terenul l-a dobandit in urma altui act de vanzare - ... (vezi toată discuția)