avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cu probleme

Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarea problema;notarul imi cere chitanta fiscala platita la zi explicita cu numar topografic ca sa poata sa faca succesiunea dupa tatal meu,decedat.De la ghiseul primariei primesc chitanta fiscala fara numar topografic scris doar ca am platit pe teren intravilan si extravilan,notarul nu poate sa-mi faca succesiunea.Ma intorc din nou la primarie sa cer accea chitanta imi raspund ca ei nu pot elibera chitanta pe o persoana decedata si uite asa ma plimba de la unul la altul.Mentionez ca pe Titlul de Proprietate imi apar terenuri care nu corespund cu C.F.-urile nici ca suprafata nici ca identificare plus ca a fost eliberat pe strabunicul meu decedat in 1975 iar Titlul a fost eliberat in 2003.Ce pot sa fac?Apropo nici negatia de la primarie nu vor sa mi-o dea.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rodicatimu , utilizator 15:38, 10 Septembrie 2015
:sorry: nu s-a confruntat nimeni cu asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)
Întăbulare - de ce este nevoie de o măsurare repetată a terenului Ruzena Ruzena Vă rog dacă se poate să ajutați să înțeleg următoarea situație: Mama a decedat in 2006, suntem 2 moștenitori ai casei și terenului. Mama ... (vezi toată discuția)
C.f. versus titlu de proprietate rodica nicolescu rodica nicolescu Ma intereseaza ce riscuri pot intampina daca eu imi fac succesiunea in baza C.F.-urilor de propietate iar in Titlul de Propietate eliberat de comisie figureaza ... (vezi toată discuția)