avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neplata impozitului la casa- amenintare executare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neplata impozitului la casa- amenintare executare silita

Buna ziua, detin o casa in Judetul Vâlcea, parintii mei au murit, nu lucrez, nu am nici un venit si acum cateva zile am primit o notificare din partea Primăriei in care am de plătit pt. impozitul la casa pe mai multi ani suma de 1.200 lei, in cazul in care nu platesc ma ameninta ca imi scot casa la vanzare prin executare silita.
Vă rog sa-mi spune-ti daca pot face ceva sa evit această problema, nu-mi pot permite sa platesc deoarece traiesc de pe o zi pe alta cum pot, incerc sa supravietuiesc muncind pe unde apuc pt intretinerea mea, astep un raspuns, toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:45, 30 Aprilie 2015
Autoritatea fiscala in cazul in care dvs nu va achitati in termen legal obligatiile aferente bunurilor in evidenta,are dreptul sa decline responsabilitatea recuoerarii debitului in favoarea unui executor judecatoresc care urmeaza sa demareze procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta dvs
Teoretic puteti negocia incheierea unui angajament de plata ,cu obligatia respectarii acestuia
Daca nu puteti achita debitul,in final se va ajunge la executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la orange? savaionutandrei2002 savaionutandrei2002 Ce patesc daca nu platesc abonamentul la Orange? Chiar sunt nedumerit, si foarte curios.. voi fi executat silit? Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc. Suma: ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara daliamih daliamih Buna seara.Sotul meu a primit o amenda judiciara,in 15 decembrie 2009.Va rog sa-mi spuneti,daca se prescrie si cand.Anul trecut in vara, inca nu aparea ... (vezi toată discuția)
Executare silita tudor_c tudor_c Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita ... (vezi toată discuția)