avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bon fiscal / contract
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bon fiscal / contract

Buna ziua,
Sunt P.F.A., activitate : 7420 - activitati fotografice.
Pentru serviciile mele oferite persoanelor fizice, eliberez bon fiscal.
Intrebare: Exista o lege ce obliga sa am contract cu ei, sau sa pastrez contractele sau e suficient bonul fiscal pe care este specificat serviciul oferit? Dar in cazul in care incasez banii si eliberez 2 bonuri : 1-avans, 2-sevicii foto.
Intrebarea se refera la ce acte trebuie sa pastrez in dosarele PFA-ului, sau pentru un control din partea: ANAF, ITM etc.
Va multumesc
Factura si bon fiscal. Nu este necesar contractul.
Multumesc.
Am inteles ca pentru PFA, SRL, II, (firme) trebuie factura si bon fiscal.
Dar pentru persoane fizice (clienti, fara firma ) trebuie si factura? Ei primesc bonul fiscal pe care este specificat ce fel de servicii am oferit.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii catre persoane fizice prest prest Buna ziua, o societate comerciala neplatitoare de TVA care efectueaza prestari servicii catre persoane fizice in baza unui contract,poate elibera doar ... (vezi toată discuția)
Incasare cash chitanta?! geoang geoang Buna seara! Sunt PFA, neplatitor de TVA, impozitata la norma de venit. Am intrebari la emiterea Facturii/ Chitantei. Catre persoane fizice care platesc ... (vezi toată discuția)
Buna seara , de curand am deschis un service auto , firma este ... Ilasoaiac Ilasoaiac Buna seara , de curand am deschis un service auto , firma este SRL , vand si piese clientilor pe care le montez tot eu . Intrebarea mea este : am nevoie de ... (vezi toată discuția)