avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bon fiscal / contract
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bon fiscal / contract

Buna ziua,
Sunt P.F.A., activitate : 7420 - activitati fotografice.
Pentru serviciile mele oferite persoanelor fizice, eliberez bon fiscal.
Intrebare: Exista o lege ce obliga sa am contract cu ei, sau sa pastrez contractele sau e suficient bonul fiscal pe care este specificat serviciul oferit? Dar in cazul in care incasez banii si eliberez 2 bonuri : 1-avans, 2-sevicii foto.
Intrebarea se refera la ce acte trebuie sa pastrez in dosarele PFA-ului, sau pentru un control din partea: ANAF, ITM etc.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:00, 1 Mai 2015
Va trebuie contract de prestari servicii activitati fotografice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cod caen pentru filmari evenimente Emil {Popescu Emil {Popescu Buna ziua, Detin PFA cu cod CAEN 7420 - activitati fotografice. Pot presta in baza acestui cod si activitati de filmare a evenimentelor (nunti, botezuri, ... (vezi toată discuția)
Casă de marcat pentru doua activitati distincte vasilelungu vasilelungu Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuală care are ca activitate principală vanzarea de produse industriale si alimentare prin târguri și piețe, a doua ... (vezi toată discuția)
Casă de marcat pentru doua activitati vasilelungu vasilelungu Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuală care are ca activitate principală vanzarea de produse industriale si alimentare prin târguri și piețe, a doua ... (vezi toată discuția)