avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond - granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond - granituire

Buna , am nevoie de un sfat . in urma cu 8 ani , am cumparat un teren in apropierea orasului oradea , am inceput constructia viitoarei case , la 4 luni aprox dupa achizitionarea parcelei m am trezit cu citatie in calitate de parat , alaturi de alti oameni , vecini , care la randul lor au cumparat parcele de la acelasi vanzator si ei alaturi de vanzatori cu calitatea de parati . Cand am cumparat terenul mi s a spus ca nu sunt probleme cu el , afland apoi ca el ar fi fost instintat sa nu vanda si sa vina sa rezolve problema pe cale amiabila cu cel care ne a dat in judecata pe motiv ca i s ar fi furat metrii patrati din terenul lui (reclamantului) . Eu fiind plecat din tara nu m am putut ocupa de problema .
As dori sa stiu de ce ne a chemat pe noi cumparatori de buna credinta? , care ar putea fi solutia ? ce s ar putea intmpla negativ fata de situatia mea ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: danut84 , utilizator 10:55, 2 Mai 2015
Stimate forumist, din dosar se poate vedea că acțiunea a fost suspendată vreo 2 ani și reluată, sunt vreo 27 de pârâți dar ca un proces să dureze din 2006 până în prezent și să fie doar la fond mi se pare impardonabil.
Vânzătorul a dat o declarație la data efectuării tranzacției cum că terenul nu este în litigiu?Căutați un avocat eventual , al celorlalți pârâți. Trebuie văzute actele, nu se poate da o soluție pe forum.
Va multumesc , am sa ma ocup cat de repede de problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredibil! o suprapunere de cadastre halucinanta! V7A7 V7A7 In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)
Rectificare schita cadastrala ContSters325113 ContSters325113 Supun atentie forumistilor urmatoarea speta: Am facut un antecontract pe o casa cu teren cu vanzatoarea care inca nu avea succesiunea facuta ...Am vazut ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren cu suprafata mai mare cu peste 10% decat in acte dorelbaiu dorelbaiu Buna ziua, Eu si sotia avem un imobil, casa si teren, dobandit de la parinti prin contract de vanzare cumparare cu 20 de ani in urma (1993). Terenul a fost ... (vezi toată discuția)