Buna , am nevoie de un sfat . in urma cu 8 ani , am cumparat un teren in apropierea orasului oradea , am inceput constructia viitoarei case , la 4 luni aprox dupa achizitionarea parcelei m am trezit cu citatie in calitate de parat , alaturi de alti oameni , vecini , care la randul lor au cumparat parcele de la acelasi vanzator si ei alaturi de vanzatori cu calitatea de parati . Cand am cumparat terenul mi s a spus ca nu sunt probleme cu el , afland apoi ca el ar fi fost instintat sa nu vanda si sa vina sa rezolve problema pe cale amiabila cu cel care ne a dat in judecata pe motiv ca i s ar fi furat metrii patrati din terenul lui (reclamantului) . Eu fiind plecat din tara nu m am putut ocupa de problema .
As dori sa stiu de ce ne a chemat pe noi cumparatori de buna credinta? , care ar putea fi solutia ? ce s ar putea intmpla negativ fata de situatia mea ?
Va multumesc .
Stimate forumist, din dosar se poate vedea că acțiunea a fost suspendată vreo 2 ani și reluată, sunt vreo 27 de pârâți dar ca un proces să dureze din 2006 până în prezent și să fie doar la fond mi se pare impardonabil.
Vânzătorul a dat o declarație la data efectuării tranzacției cum că terenul nu este în litigiu?Căutați un avocat eventual , al celorlalți pârâți. Trebuie văzute actele, nu se poate da o soluție pe forum.