avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu exista lege sa imi pot vedea copiluI?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu exista lege sa imi pot vedea copiluI?

buna ziua,,,am un baiat de 3 ani jumate in urma unui concubinaj de 5 ani,,,mia luat copilu si refuza sa mil arate sau sa ma lase sal vad,,,lam dat in judecata si am caastigat ,,,dar sentinta nu e definitiva,,,intrebarea mea,,,NU EXISTA LEGE SA IMI POT VEDEA COPILU DACA EL NU IMI DA VOIE????,,,,,e mai presus de lege
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:53, 3 Mai 2015
nu ma ajuta nimeni????/....o parere ceva?????????/
Nu aveti cum atata timp cat nu este definitiva, dar puteti pe calea ordonantei presedintiale obtine un program provizoriu (ar fi trebuit sao faceti de fapt de mult).
Asa cum spune doamna avocat, pana nu aveti sentinta definitiva sa puteti merge cu ea la executor nu aveti cum sa-l constrangeti decat pe calea Ordonantei care se deruleaza rapid.
Trebuia sa uzati de ordonanta presedintiala.
Avocatul nu v-a spus acest lucru sau nu ati vrut sa intelegeti sau sa credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie Brontolo Brontolo Am o fata din prima căsătorie. Acum an stat în concubinaj cu altcineva 8 ani .Avem un băiețel împreună. El nu a mai vrut sa stam și cu fata care acum ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil cu handicap antoneugen antoneugen sotia nu ma lasa s-ami vad copilul pana la hotararea de divort unde pot sa ma adresez. (vezi toată discuția)
Sarcina malformată acum 18 ani attilazoltanvarga@yahoo.com attilazoltanvarga@yahoo.com buna sara numele meu este varga gyongyver din judetul salaj loc sarmasag intrebarea mea domnu avocat .este in urma de 18 ani am fost insarcinata 27 de ... (vezi toată discuția)