avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Am o fata din prima căsătorie. Acum an stat în concubinaj cu altcineva 8 ani .Avem un băiețel împreună. El nu a mai vrut sa stam și cu fata care acum are 12 ani. Mi-a spus sa plec sa dau fata, dacă nu, sa plec și eu cu ea. Fata vrea sa stea cu mine. Eu am plecat cu ea, iar băiatul nu l-am putut lua .Daca ma da în judecata pentru custodie cine rămâne cu copilul ,eu nu vreau sa îi despart pe copiii !!!Va Multumesc anticipat pentru răspuns!!!
Ultima modificare: Joi, 10 August 2017
Brontolo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:50, 10 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu l-ati putut lua? Nu asteptati sa va dea in judecata, pana va da in judecata, baiatul sta la el.
Daca il puteti lua, aveti unde, cereti in instanta sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca si locuinta copilului sa fie la dvs, iar pe calea ordonantei presedintiale sa aibe locuinta la dvs provizoriu, pana se da o hotarare pe fond.
Apelati la un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati rapid un avocat si gasiti o solutie, timpul curge impotriva dv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. Tb sa deschideți dvs proces de urgenta in instanta, nu așteptați sa ceara concubinul custodia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori un sfat , va rog frumos. Flopop Flopop Buna ziua Sunt mama unui baietel de 3ani, am 40 de ani , traiesc in concubinaj cu tatal copilului si locuim intrun apartament luat in rate de mine (al ... (vezi toată discuția)
Sunt casatorit de aproape 5 ani fata cu care mam loat avea un ... Hidegv Hidegv sunt casatorit de aproape 5 ani fata cu care mam loat avea un baietel de 1 an si 4 luni are liniuta la tata si pe parcurs am mai facut un copil dar ia acum a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , locuiesc împreună cu concubinul la domiciliul lui ... Ankara Ankara Buna ziua , locuiesc inpreina cu concubinul la domicilul lui inpreuna cu baietelul nostru de 4 ani , el este recunoscut de tatal dar pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)