avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt casatorit de aproape 5 ani fata cu care mam loat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt casatorit de aproape 5 ani fata cu care mam loat avea un ...

sunt casatorit de aproape 5 ani fata cu care mam loat avea un baietel de 1 an si 4 luni are liniuta la tata si pe parcurs am mai facut un copil dar ia acum a plecat in anglia si am ramas eu cu amandoi si mia zis de curand ca vrea sa vina acasa sa ia baietul cel mare si pe asta mic sa mil lase mie si nu sunt de acord sa despartim copii ce se poate face ca nu as vrea sami ia nici un copil si nici nu ar mai vrea sa stam impreuna mia spus ca va veni sami ia baiatul ca nu am drept asupra lui sunt casatorit cu ia doar ca nu am putut sal trec si pe el pe numele meu si este pe numele ei de famile nustiu ce ar trebui sa fa si cum sa fac doar sa nu imi ia nici un copil ia acum din cate am inteles este cu un baiat cu care lucreaza acolo si nu mai vrea sa traim impreuna se poate face ceva in privinta asta multumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 13:41, 1 Septembrie 2020
este mai greu in privinta primului copil, al doamnei, dar nu imposibil.
copilului comun puteti sa ii obtineti locuinta la Dvs. daca dovediti ca v-ati ocupat Dvs. de el.
asta se face doar printr-un proces de divort sau, mai repede, pana se judeca divortul, pe calea unei ordonante presedintiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui horgaalina19 horgaalina19 as dori sa stiu daca eu cand nasc nu trec copilul pe numele concubinului meu ,el dupa poate merge in instanta sami ia copilul tinand cont si ca el este ... (vezi toată discuția)
Custodie Brontolo Brontolo Am o fata din prima căsătorie. Acum an stat în concubinaj cu altcineva 8 ani .Avem un băiețel împreună. El nu a mai vrut sa stam și cu fata care acum ... (vezi toată discuția)
Aplicare in strainatate hotarare obtinuta in romania eu1235 eu1235 buna ziua...eu si fosta mea prietena ne-am despartit si avem un baietel impreuna de1 an si 9 luni...nu am fost casatoriti , baiatul e pe numele meu....noi stam ... (vezi toată discuția)