avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... aplicare in strainatate hotarare obtinuta in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

aplicare in strainatate hotarare obtinuta in Romania

buna ziua...eu si fosta mea prietena ne-am despartit si avem un baietel impreuna de1 an si 9 luni...nu am fost casatoriti , baiatul e pe numele meu....noi stam in strainatate, bineinteles la cativa km distanta unul fta de altul...ammdeschis un proces inpotriva ei in romania ptr accesul la copil...si am obtinut un ordin judecatoresc provizoriu pri care mi se da dreptul sa il pot vedea si lua in weeknd la mn...vroiam sa va intreb dak o traduc si legalizez in limba engleza cu apostila cu tot....va fi valabila s aici in anglia?....multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:13, 23 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Ar trebui sa intrebati un avocat din Marea Britanie.
Da, ar trebui să discutați cu un avocat englez.
Trebuie vazut si cum v-ati judecat.
Dacă ați avut avocat vorbiti si cu el pentru ca el stie cum v-ati judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces - apostila ContSters22096 ContSters22096 cetatean roman decedat in Anglia se incearca obtinerea pensie de urmas pentru copilul minor; s-a mers la Primaria Tm, insa functionarul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt casatoria in anglia ariana4ever ariana4ever Buna ziua, in iunie ma casatoresc cu un cetatean englez in Marea Britanie si fiecare imi spune o varianta diferita pt ce acte am nevoie acolo. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)