Buna ziua .Am si eu o problema cu fostul sot.Am 2 baieti de 11 si 13 ani din prima casnicie care locuiesc cu tatal lor.Eu am hotarare definitiva din anul 2013 in care am dreptul sa iau copii la mine in prima vinere si a treia din luna.Azi ma dusai la locuinta fostului sot sa ii iau ca de obicei dar nu ma lasa sa ii iau.Copilul cel mare de 13 ani nici macar nu era acasa .Era la sapat de vie iar pe cel mic il gasii in fata portii plangand .El imi spusa ca nu ii lasa la mine pentru ca azi si maine au treaba la sapat de vie.Asa ca plecai fara ei.Acum vb cu cel mic pe fb si imi zisa ca dupa ce plecai eu tatal il injura si il lovii cu boata pe el pentru ca vorbii cu mine .Eu respect hotararea dar el nu .Ce pot face ca sa pot lua copii la mine asa cum scrie pe hotarare?Cui sa ma adresez ca sa nu mai fiu nevoita sa plec tot fara ei?Va multumesc.
Pensie alimentara
elena ela
Buna seara.Sunt divortata din 2011 si am 3 copii de 18,16 si 13 ani care au ramas la fostul sot si eu le platesc pensie alimentara.Avem custodie comuna si eu ... (vezi toată discuția)