avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, problema calcul cheltuieli de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, problema calcul cheltuieli de judecata

Buna ziua, am avut o problema cu o banca si am ajuns pe mina unui executor judecatoresc am ajuns la un acord de plata esalonat dar domnul executor ma minte ca banca mai trage dobinzi si penalitati dar nu e adevarat caci eu am fost la banca si mam interesat dar banca a tras toate dobinzile si penalitatile in cei patru ani jumate cat am reusit sa platesc mai este o problema, executorul nu vireaza toti banii pe care ai depun eu si cei care vi din poprirea pe salar a sotiei. Mai este o problema, suma luata de mine de de la banca este 15000 ron, dupa ce nu am mai putut plati banca a transferat creditul care a ramas in valoare de 12000 ron executorul mia trimis somatie pe care a specificat ca am de achitat suma de 12000 ron plus cheltuielile de judecata de 2000 rondeci in total 14000 ron problema este cind am facut intelegerea de plata executorul mia spus ca am de plata 14000 ron plus cheltuielile de judecata deci mia pus cheltuielile de judecata de doua ori in acordul de plata si a trebuit sa semnez altfel trebuia sa achit integral toata suma sau imi scotea casa la licitatie. Ce as avea de facut ca sa nu platesc cheltuielile de judecata de doua ori si sa nu platesc asa zisele dobinzi si penalitati care de fapt nu exista ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:25, 1 Mai 2015
Daca stiti ca executorul va fura, faceti plangere la parchet pentru furt si pentru abuz in serviciu, dar inainte de asta ar trebui sa va asiste juridic cineva care stie sa calculeze si sa analizeze ce se intampla acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masina farcas geanina farcas geanina Buna ziua, va rog cine poate sa ma ajute in legatura cu masina.Am achizitionat-o in leasing pe un contract de 5 ani pe data de 09.06.2011 trebuia sa termin de ... (vezi toată discuția)
Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)
Executare silita pavelceclan pavelceclan Buna ziua, ma numesc Pavel Ceclan si as avea si eu nevoie de putin ajutor. Am avut proble cu o banca si am fost dat in judecata dupa care am primit o ... (vezi toată discuția)