avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O iubesc si parinti ei nu sunt de acord pt ca eu sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O iubesc si parinti ei nu sunt de acord pt ca eu sunt mult mai in varstra

daca parinti ei mar da la politie pt corupere de minori desi fata este de acord sa fie cu mine as putea avea probleme ?si am si intretinut relati sexuale cu ea cu acordul ei vreau so iau de sotie si ea isi dorete asta ce putem face? ea avand 16 ani jumatate poate sa dea o declaratie pe proprie raspundere si sa fim impreuna?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2015
andreizorilacosmin1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreizorilacosmin1985 , utilizator 10:53, 7 Mai 2015
am inteles ca au depus plangere parintii ei impotriva mea dar fata tot nu vrea sa dea declaratie impotriva mea . c mi se poate intampla? as dori un raspun concret. va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am 17 ani și iubita mea are 16, ne putem cununa civil? Daniel lungu Daniel lungu Eu am 17 ani și iubita mea are 16 ne putem cununa civil chear daca amândoi sunt minori (vezi toată discuția)
Drepturile minorului de 16 ani marian96 marian96 As vrea sa intreb daca un minor de 16 ani isi poate castiga custodia ca fiind fara tutore/parinte, mai exact , sa fie singur ? Care sunt sansele? Au fost ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre minori ZeR0zAhAr ZeR0zAhAr Buna Ziua, Legat de casatoria intre minori mai exact:. Eu am 19 Ani (impliniti) si prietena mea are 16 Ani (impliniti) ma pot casatori cu ea legal? Trebuie ... (vezi toată discuția)