avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si intabulare

Buna ziua! Exista o lege recenta,care imi permite sa fac cadastru si intabularea gratis,sau e vreo promotie?Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinafv , utilizator 17:13, 4 Mai 2015
A fost promoție de 1 aprilie și va fi și la anul !!!!!!!!!!!!!!!!!
Se apropie alegerile 2016!

Gasiti informatii gratuite;) aici

[ link extern ]

[ link extern ]

Deja ma ingrozesc cand ma gandesc la rezultatele efecturarii cadastrarii gratuite, similar anveloparii blocurilor din fonduri europene cu firme "prietene" conducatorilor.

Vor avea judecatorii de lucru ptr inca 150 de ani de acum incolo cand se vor suprapune suprafetele nou cadastrate cu cele care au deja cadastru.

coordonate in sistem stereo, mono, hifi, wifi, etc. ...

Da, exista un proiect care vizeaza intabularea gratuita a terenurilor AGRICOLE din anumite zone ale tarii. Proiectul a fost aprobat, insa nu s-au inceput lucrarile in acest sens, perioada de desfasurare fiind 2014-2018. Depinde in ce zona a tarii va aflati si daca primaria zonei respective a accesat proiectul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare apartament cu cadastru mai vechi cyan cyan Detin un apartament pentru care a fost facut cadastru in anul 2003 dar nu a fost intabulat la vremea respectiva. Se poate face intabularea cu cadastrul vechi ... (vezi toată discuția)
Incredibil! o suprapunere de cadastre halucinanta! V7A7 V7A7 In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)
Coordonate stereo 70 suprapuse cu alt imobil in eterra tutanflo tutanflo Buna ziua, Am cumparat de curand 5000 m2 teren extravilan, trecand prin toate avizele necesare vanzarii-cumpararii conform Legii 17/2014, obtinand inclusiv ... (vezi toată discuția)