avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mod completare pontaj lucru in ture de 12 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mod completare pontaj lucru in ture de 12 ore

Buna ziua.
Va rog frumos sa imi arati cum se completeaza un pontaj pentru 3 persoane care lucreaza fiecare in ture de cate 12 ore( 8-20, 20-8). Intotdeauna voi avea ore suplimentare?Puteti atasa un pontaj completat?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: RuxandraLarisa , utilizator 14:14, 3 Mai 2015
In ziua in care se lucreaza cele 12 ore , se vor mentiona in pontaj 12 ore .

La sfarsitul lunii se va face calculul total al orelor lucrate , din care se vor mentiona distinct numarul de ore lucrate suplimentar.
Asta stiam. Voiam sa stiu daca se poate sa nu iasa ore suplimentare facand media pe maxim 4 luni?Voiam sa vad cum arata un pontaj complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in schimburi - pontaj - plata Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Nu stiu exact cum se procedeaza corect insituatia urmatoare: o firma de paza, are angajatii cu cim de 8h/zi. Cu toate acestea angajatii lucreaza ... (vezi toată discuția)
Munca suplimentara? smeagull smeagull Buna dimineata, Situatia este: la angajator se presteaza munca in ture, stabilite dupa un grafic, cu respectarea tuturor prevederilor legale in ... (vezi toată discuția)
Program 16/48 diana102030 diana102030 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: in unitate lucreaza pe schimburi cu program 16/48. Este corect ca turele care pica in zile de sambata si ... (vezi toată discuția)