avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna externa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna externa

In cazul unui angajat care este delegat in Germania pentru semnarea unui contract cum se acorda diurna daca aduce factura de cazare (3 zile)?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2015
econo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 2 Mai 2015
Nu are nicio legatura diurna cu factura de cazare.

Personalului trimis în străinătate în condiţiile prezentei hotărâri i se acordă, in străinătate:
a) o indemnizaţie zilnică în valută, denumită în continuare diurnă, în vederea acoperirii cheltuielilor de hrană, a celor mărunte uzuale, precum şi a costului transportului în interiorul localităţii în care îşi desfăşoară activitatea;

b) o sumă zilnică în valută, denumită în continuare plafon de cazare, în limita căreia personalul trebuie să-şi acopere cheltuielile de cazare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli delegatie gabrieladinu gabrieladinu Daca acord deductibilitate cheltuielilor din facturile de masa aduse de salariatii care au efectuat deplasari in interesul serviciului in tara ,atunci nu mai ... (vezi toată discuția)
Diurna externa wasssu wasssu In cazul in care angajatorul imi asigura in strainatate masa, transportul si cazarea, este obligat sa-mi dea si o diurna? Multumesc (vezi toată discuția)
Acordare diurne ovidiuvasilescu ovidiuvasilescu Buna ziua. Am lucrat la o companie de transport belgiana, cu o sucursala in Romania, am avut contract de munca in tara. Compania romana nu mi-a virat diurna ... (vezi toată discuția)