avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri Bulgaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri Bulgaria

Comisia Municipiului Bucuresti pentru aplicarea Legii nr.9/1998 si a Legii nr.290/2003 a emis HOTARAREA nr...../09.06.2006 prin care se aproba acordarea compensatiilor banesti unui nr. de 8(opt) persoane,mostenitorii bunicului nostru defunct pentru bunurile acestuia trecute in proprietatea statului bulgar.
Valoarea compensatiilor este de 75.736,76 lei.Aceasta hotarare nu a fost pusa in aplicare nici macar in ziua de astazi.As dori sa stiu daca se poate actiona in mod separat si anume care este aceasta modalitate si de asemenea(f.important ptr. mine-actualmente sunt pensionat la termen)daca pot obtine o pensie suplimentara.Mentionez ca atat eu cat si sora mea figuram in hotarare fiind mostenitorii mamei noastre decedata in 1998.
Cel mai recent răspuns: hanganvictor , utilizator 12:44, 5 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
V-as fi tare recunoscator daca mi-ati raspunde la a-2-a intrebare din text referitor la pensia suplimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 abrogata sau suspendata? mig09 mig09 Buna seara.as vrea sa stiu daca legea 9/1998 este abrogata sau suspendata.socrii mei au venit din Bulgaria in 1940.din motive subiective,nu au completat ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea nr.9/1998 - anrp; oug 10/2013 cyan cyan dupa aparitia OUG nr.10/2013 referitoare la plata esalonata a despagubirilor stabilite potrivit dispozitiilor Legii nr. 9/1998 privind acordarea de compensatii ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru deportatii din bulgaria ovidiu2010 ovidiu2010 Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema: - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)