avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract upc
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract upc

Buna ziua. In urma cu aproximativ 12 luni am fost contactat de catre un reprezentant UPC care mi-a facut o oferta de internet/TV. Am acceptat oferta, contractul urmand sa fie pe 2 ani. S-a facut instalarea, dar nu mi-a fost dat niciun contract spre a-l semna. In concluzie, nu am vazut contractul, nu cunosc clauzele, nu am semnat niciun contract dar beneficiez de srviciile operatorului si achit lunar contravaloarea acestora. Daca vreau sa renunt la serviciile respective o pot face? te0retic as mai avea contract inca un an, dar din neglijenta lor nu am semnat nimic. Convorbirile telefonice (fara un contract semnat olograf anterior) pot constitui probe in acest caz?
Cel mai recent răspuns: nutzu313 , utilizator 21:29, 4 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos. Totusi, mi se pare cam ciudata treaba, atat timp cat au existat mijloacele necesare pentru semnarea olografa a contractului, dar a fost neglijenta si dezinteres din partea lor.
oug 130/2000
cap. 1, art. 2 pct.1a: "comerciant, care utilizează în mod exclusiv" : UPC are centre in toata tara si agenti de teren care pot incheia contracte
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
nutzu313, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie wergy wergy Buna ziua, Am incheiat cateva contracte cu o firma de telefonie,cablu tv si internet iar de unele servicii nu sunt multumit si am solicitat rezilierea a ... (vezi toată discuția)
Contract upc semnat la telefon ? ktalinn ktalinn Buna ziua . Sunt la serviciul RDS de internet si televiziune. Ieri am primit telefon de la UPC (sunt fost abonat) in legatura cu o promotie, daca sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare servicii carmen bodeanu carmen bodeanu In luna ianuarie ,inainte de 09.01.2012,am fost contactata TELEFONIC de un reprezentant al firmei de cablu UPC,in vederea incheierii unui contract nou ... (vezi toată discuția)