avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum procedam corect in cadrul Intreprinderilor ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum procedam corect in cadrul Intreprinderilor Individuale

Buna ziua,
1. Cum procedam atunci cand lasam bani in casa din ziua precedenta pentru a putea da rest a doaua zi, cum ii batem in casa de marcat, trebuie cod nou?
2. Cum ii scoatem din casa seara inainte de a scoate "Z -ul"?
3. Este obligatoriu ca toate II-uri sa mearga cu casa de marcat pentru a introduce codul pentru bacsis.
4. Cum procedam in timpul zilei daca vrem sa cumparam ceva ( ex. un fixatix,clame, etc, in cazul unui coafor) , ce documente facem pentru a scoate banii din casa? Luam pur si simplu banii si justificam cu chitanta?
5. Daca casa de marcat se blocheaza ( in cazul celor care la un an trebuie mers la service) si am clienti ( ex. coafor) pot elibera chitanta pentru serviciile prestate? Se face si factura?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Subcinschi , utilizator 06:33, 26 Octombrie 2015
Multumesc. o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul special al casei de marcat frezii frezii Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel ... (vezi toată discuția)
Adaptare casa de marcat la bacsis angelica36 angelica36 Buna ziua Am si eu o intrebare referitor la \\"BACSIS\\" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam ... (vezi toată discuția)
Inregistrare bacsis camicami camicami Spuneti-mi si nie,daca stiti,cum se impoziteaza bacsisul marcat pe bon dar lasat salariatului? inregistrari contabile ? Multumesc. (vezi toată discuția)