avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certuri Familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certuri Familiale

Buna ziua,

Vin cu rugamintea la dumneavoastra de a ma invata ce pot face in cazul meu el fiind urmatorul:

Sunt insurat de putini ani si locuiesc impreuna cu parinti ei, anu lacesta a venit pe lume si un copil si ne bucuram enorm de mult de ea in schimb am certuri foarte dure cu parinti ei pentru ca nu ne lasa sa crestem copilul si sa ii dam educatia care dorim tot timpul ei intervin cu argumente si o intorce si pe sotie impotriva mea, parinti ei m au pus sa aleg intre sotie, copil si parinti mei tot ei nu doresc sa o duc si la parinti mei sa o vada macar imi interzic aproape tot ce doresc sa fac au vrut sa ma dea afara din casa (adica sa parasesc domiciliu conjugal).

Va multumesc

Astept raspunsul dumneavoastra?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2015
Admin, administrator
Daca va iubiti sotia si copilul nimeni nu are dreptul sa intervina si sa va destrame familia. Luptati pt ea, mutati-va cu chirie eventual si puneti sotia si copilul pe primul plan,lasand in urma discutiile cu parintii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu? alecsiaflorin alecsiaflorin buna ziua.sunt insurat si am o fetita de 6 ani,in urma cu 2 zile a avut loc o cearta intre mine si nevasta urmata cu imbrinceli.in urmatoarea zi a venit tatal ... (vezi toată discuția)
Sfaturi divort mmica mmica Doresc sa stiu daca: 1.in cazul in care parasesc domiciliul conjugal alaturi de copii(inaintea intentarii actiunii de divort)voi avea de suferit cumva 2.pot ... (vezi toată discuția)
Divortul se poate pronunta fara acordul paratei marian-cristinel marian-cristinel Am si eu o nelamurire, motiv pentru care as dori ca prin intermediul celor care cunosc legea ami raspunde si mie.Doresc a divorta iar actuala sotie nu este de ... (vezi toată discuția)