avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea judecatoreasca

buna ziua. am fost arestat in 1998 pentru un asa zis viol cu o tipa.am fost judecat si pt faptul ca am vrut sa ma apar singur in instanta am fost condamnat si nu pt faptul ca as fi tras de tipa aia care mi-a cerut bani ininte de a merge la politie, dar eu nu i-am dat. in fine, am fost condamnat la 7 ani. intre timp am facut apel , recurs...dar pina la urma am ramas la 7 ani. am executat 5 ani si doua luni.din 98'' am iesit in anul 2003.intre timp am facut actiune la CEDO si am cistigat, 25 de mii de euro, precum ca decizia a fost nedreapta.dar abia acum vine greul, si anume..in fond si in fine..am executat din 7 ani 5 si 2 luni, din 98 pina in 2003. am iesit si am tot cautat sa ma angajez,fiecare imi cere cazierul, cind il vede..imi da cu usa in cap:(..nu mai am dreptul la viata , sa maninc..sa traiesc..deoarece..sistemul e facut asa.din 2003 e 2009, nu am gresit cu nimik..incerc sa triesc urmarit..de acest cazier care unde il duci iti si iei usa in cap si nu te ia nimeni la munca.intrebarea este ..CIND VOI PUTEA FACE REABILITAREA?..pt ca sincer..sunt distrus psihic.de urmarile acestui cazier.:(...SISTEMUL E FACUT ..SI GINDIT SA TE TRIMITA INAPOI DUPA GRATII PT. CEI CE AU GRESIT ODATA, si nu numai .va rog sa imi raspundeti care intelegeti situatia. multumesc mult. cip.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2009
ContSters94352, utilizator
inseamna ca pina la urma tot dupa cel vechi voi face reabilitarea!:( deci mai am de asteptat inca 2ani si 6 luni. asta e viata ! ne e data sa o ducem cum e..cu reabilitari.,.cu rabdare,..cu necazuri. asta e viata! rabdare si speranta! multumesc sistemului ca ma lasa sa respir!:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot depune cerere pentru reabilitarea judecatoreasca? ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in \'\'98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in ''98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor cazier. darksideliar darksideliar salutare. in cazierul meu exista doua condamnari una in anul 2007 si una in anul 2010. Prima este de 3ani jumate si a doua de 4ani si 3 luni ambele cu ... (vezi toată discuția)