avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli judiciare- comunicare instiintare plata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli judiciare- comunicare instiintare plata?

Buna ziua.
Pentru a plati cheltuielile judiciare avansate de stat in urma unei sentinte penale primesc vreo instiintare acasa sau cu sentinta in mana ma duc sa fac plata?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
MBH, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 18:45, 4 Mai 2015
Buna ziua!

Mergeti cu sentinta pentru a efectua plata, si cu chitanta la judecatorie, biroul executari penale.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata causo causo As dori daca ma puteti ajuta cu un sfat. In septembrie 2011 s-a finalizat un proces penal legat de un accident de masina cu sentinta judecatoreasca de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unui dosar penal am primit ca sentina obligativitatea ... VMarius91 VMarius91 Buna ziua! In urma unui dosar penal am primit ca sentina obligativitatea de plata pentru cheltuieloi judiciare avansate de stat in valoare de 1500 de lei. Am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare catre stat- unde se platesc? gabi7 gabi7 Trebuie sa plătesc, urmare a unei plângeri în justitie pt NUP, respinsă, suma de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat: 1. Se ... (vezi toată discuția)