Am urmatoarea situatie. In 27 februarie am convenit cu un partener de afaceri sa fac un transport pt el. Marfa trebuia sa aiba 900 kg iar pretul convenit a fost de 355 euro+TVA . Cind masina a ajuns la incarcare marfa era mult mai grea conditii in care am convenit cresterea tarifului cu inca 100 de euro, plata urmand a se face dupa descarcare. In data de 30 martie am emis factura in valoare de 455 de euro. Factura ia fost trimisa iar dupa indelungi insistente legate de plata astazi ma anunta ca el nu vrea sa plateasca decit 355 de euro.
Am o intrebare si eu. Exista vreun termen legal in care ar fi trebuit sa respinga factura? sau poate asa oricind sa hotarasca ca nu ii mai convine?.
Mentionez ca intelegerea asupra cresterii tarifului a fost una strict verbala in scris existind doar cea initiala ce prevedea tariful de 355 euro si greutatea de 900 kg, iar pe CMR este trecuta greutatea reala care a avuto marfa
Simplu. administratorul firmei nu are drept de semnatura in banca, si totusi a semnat cecul. va trebui de acum sa primim doar bani cash caci mai nou ti se trimite op-ul si apoi se retrage contra unui comision de 10 lei ori sa luam cecuri doar dupa ce legitimam pe cel ce il semneaza si ii cerem hartie de la banca ca are drept de semnatura iar semnatura e cea pe care o pune pe cec nu o alta..... traim in epoca de piatra.
Deja caut sa cumpar un pinguin fioros:))
Se poate o intrebare
samsarul
am o firma de transport,deci anunturi de mica publicitate,efectuez transport pt o firma ce plateste altei firme cu cec,eu ca transportator duc cecul,cecul nu ... (vezi toată discuția)