avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registru jurnal pt asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registru jurnal pt asociatii de proprietari

Cum este corect sa inregistrez fila din registrul de casa pe ziua de incasari/plati:
- separat platile
-separat incasarile
sau numai soldul final aflat in casa

Aceeasi intrebare si pentru extrasul de cont :
separat plati respectiv incasari
sau numai soldul final

Poate cineva sa descarce o pagina de registru jurnal cu astfel de opratiuni

Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:55, 5 Mai 2015
Inseamna ca dvs. nu ati vazut niciodata un RC.
Atentie: Cu privire la Registul jurnal, acesta este o alta mancare de peste. Aici sunt inregistrate absolut toate intrarile si iesirile in mod cronologic. Are rubrica de nr. crt. incepand cu primele inregistrari din 01.01..., pana la 31.12....
In cursul zilei de astazi, pe adresa dvs. de mail - din profil, va pot trimite cate o foaie din fiecare document solicitat, insa corect ar trebui sa discutati cu un contabil care tine o gestiune cat de simpla.

Stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Completare registru jurnal de incasari si plati GabiDeva GabiDeva Buna ziua, Sunt PFA, in sistem real, si v-as ruga sa-mi spuneti cum completez Regisrtrul Jurnal de incasari si plati. Anul trecut am ramas, in urma ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu banii din casa de marcat într-un magazin în care se vinde marfa cu amănuntul? spake spake Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza intr-un magazin in care se vinde marfa cu amanuntul cu banii din casa? Toate vanzarile se inregistreaza ... (vezi toată discuția)