avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de subinchiriere la o alta firma pentru un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de subinchiriere la o alta firma pentru un spatiu punct de lucru al unei alte firme

Buna ziua,

Firma x a inchiriat un spatiu unde va deschide un punct de lucru. Spatiul este excedentar asa ca doreste subinchirierea catre o alta firma Y, firma care doreste sa-si faca sediul social acolo. Este posibil acest lucru? Spatiul este un etaj intreg dintr-o cladire, spatiu deschis. Multumesc.Mentionez ca am obtinut acord de subinchiriere.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2015
predagabi, utilizator
Cel mai recent răspuns: predagabi , utilizator 13:12, 5 Mai 2015
Se poate, daca prin primul contract de inchiriere nu s-a interzit in mod expres subinchirierea.
am obtinut acord de subinchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere cicio_carina cicio_carina buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate subanchiria un spatiu de la chirias care este SC si are sediul social in acest spatiu ,iar eu ca subchirias ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - va rog urgent o parere dragos u dragos u ma confrunt cu urm situatie fff bizara pt ca nu mi s-a spus de la inceput cum stau lucrurile. soc. x avea un pct de lucru - moara, intr-o alta localitate ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere intre doua sc - necesar cod caen in statut nodismarius nodismarius In cazul in care Societatea X da in chirie un spatiu dintr-o caldire societatii Y, societatea X pentru a factura chiria lunara societatii Y are nevoie de un ... (vezi toată discuția)