avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire asigurare

Buna ziua. Am avut o inundatie la casa unde locuiesc. Pe langa bunurile mele, aveam in casa niste bunuri ale unor altor persoane care nu locuiesc in aceasta casa. Dupa evaluarea asiguratorului, acesta a concluzionat ca nu mi despagubeste decat bunurile care erau pe numele meu (mi s-a cerut facturi pt toate bunurile afectate). Ce pot face pentru a putea sa obtin despagubire si pentru bunurile celorlalte persoane deoarece eu tb sa le dau acestora bani pentru ca le-au fost distruse de apa. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: JustSeche , utilizator 16:32, 12 Mai 2015
Inteleg ca detineti o polita de asigurare facultativa pentru locuinta Dumneavoastra in care aveti asigurate si bunurile pe care le detineti.
In ce conditii au ajuns aceste bunuri (care apartin altor persoane), in locuinta Dumneavoastra?
Din cate stiu, o astfel de asigurare, poate despagubi doar daunele la bunurile care apartin Asiguratului, si sub nici o forma nu pot fi despagubite bunuri care apartin unor prieteni, rude, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri, in acest caz? miki3 miki3 Am fost inundati si pe langa multe stricaciuni(parchet, pereti, mobila, covoare) a luat apa si laptopul prietenului care era la mine in vizita. Ma ... (vezi toată discuția)
Despagubiri inundatie mtr090035 mtr090035 buna ziua, mai intai de toate precizez ca nu locuiesc in tara si acest lucru complica si mai mult situatia urmatoare. Am in proprietate o garsoniera care ... (vezi toată discuția)
Asigurare inundatie vecini aba1011 aba1011 Buna ziua.daca i-am facut unui vecin inundatie la baie si el este asigurat pentru astfel de lucruri si solicita de la firma de asigurari despagubiri,ma ... (vezi toată discuția)