avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

Spuneti-mi va rog, daca am cumparat o masina si pe talon scrie la observatii " Scutit Plata taxa timbru Mediu conf art 8 lit f din OUG9/2003" Ca sa o inmatriculez pe numele meu trebuie sa mai platesc taxa de mediu????
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:56, 6 Mai 2015
Acest artticol inseamna ca proprietarul a dobandit-o prin partaj. Dumneavoastra veti trebui sa achitati insa timbrul de mediu, intrucat o cumparati si nu va mai incadrati la acea litera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 9/2013 modificata dragospako dragospako Buna ziua, referitor la Oug 9 /2013 completata , m-am lovit de curand de urmatoarea interpretare a celor de la ANAF : In aceasta ordonanta exista articolul 8 , ... (vezi toată discuția)
Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu (auto) vs. partaj vidoqc vidoqc Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ! Partaj voluntar, facut de un ... (vezi toată discuția)