Sunt nascut la data de 24.01.1961 si am lucrat 4 ani miner subteran 100% la IPEG Campulung Moldovenesc si actuala guvernare nu respecta legea 263/2010 care la atr. 30 al. 1 arata ca personalul care si-a desfasurat activitatea subteran 50% din timpul normal de munca se incadreaza in grupa speciala. Pe langa acesti 4 ani am mai lucrat peste 20 de ani in grupa speciala si 3 ani si 5 luni in grupa II 100%. Pentru anii lucrati subteran 100% nu beneficiez de reducere pentru a ma putea pensona, pe ce cale sa apuc sa-mi castig drepturile deoarece momentan nu am nici un loc de munca.
Grupa i de munca
coco1961
Am lucrat 20 de ani in grupa speciala la CFR, 3 ani si 6 luni in grupa II 100%, 3 ani si 8 luni miner subteran 100% la IPEG Campulung Moldovenesc. Casa de ... (vezi toată discuția)
Grupa speciala
negru daniel
buna seara asi dori sa aflu si eu daca tatal meu care a muncit la mina dalja din petrosani si apoi la mina zlatna se poate incadra la grupa speciala el muncind ... (vezi toată discuția)
Pensii
pirvan_pantilie
Buna ziua,
Am lucrat 3 ani 7 luni si 3 zile la IPEG, in functia de sondor subteran,beneficiind de grupa I speciala. Ulterior m-am tansferat la o mina de ... (vezi toată discuția)