avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pensie
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pensie

buna seara tatal meu i sa pus proprie de un executor pt o datorie la cineva. acea persoana am aflat acum recent a decedat acum 2 ani. si de atunci tot i se opreste am vorbit cu executoru . el zice eu nu stiu nimic. adumi o copie de certificat de deces sau de la politia de unde are el domiciliul. persoana respectiva sta prin judetul ilfov. Catre care institutie sa fac o cerere ? imi dati un exemplu va rog frumos ??? si catre care institutie. va multumesc pt timpul acordat !!! Cu stima !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:04, 6 Mai 2015
Duplicatul certificatului de deces se eliberează la cerere oricărui membru al familiei sau altei persoane indreptăţite ce vor anexa la cerere acte doveditoare.

Trebuie sa dovediti cu acte de ce aveti nevoie de duplicat.

Acte necesare la primărie:
cerere tip
act de identitate (carte de identitate, buletin)
timbru fiscal în valoare de 4 lei;
eu sunt din familia dansului. dar am vazut la evidenta populatiei ?? sau carei institutie ?? imi trebuie un act sa dovedesc ca persoana respectiva a decedat ?
Chiar dacă a decedat, drepturile sunt preluate de moștenitori. Ce vreți să obțineți arătând că a decedat? Că tatăl dvs nu mai datorează bani? Nu e adevărat, le datorează moștenitorilor defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat deces matusa gmih gmih Buna ziua! Ce documente doveditoare ar trebui sa prezint la Serviciul de stare civila pentru a obtine un duplicat al certificatului de deces al matusii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce acte imi sunt necesare pt eliberarea duplicatului ... diana1989 diana1989 Buna ziua, Ce acte imi sunt necesare pt eliberarea duplicatului certificatului de deces al fiului meu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces ethel ethel Buna ziua, Unchiul meu a decedat in luna mai a.c. Unul dintre mostenitori a luat toate actele civile ale acestuia, desigur, si certificatul de ... (vezi toată discuția)