avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... SituatieCiudata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

SituatieCiudata

Sunt in conflict de munca de peste 5 ani cu fostul angajator.Acesta in mod constant a refuzat sa aduca actele privitoare la structura organizatorica(organigrame,state de functiuni,etc) prezentand instantelor numai ce i-a convenit.La fond si recurs am pierdut.Au urmat 2 revizuiri pe 322 pct 5 care mi le-au respins pentru ca nu erau acte noi(desi era hotarare judecatoreasca pe contencios administrativ si fiscal sa le aduca).De curand am obtinut acele acte noi care in mod sigur au legatura cu cauza si care daca le-ar fi prezentat la fond sau la recurs as fi putut castiga.Am introdus o a treia evizuire la Curtea de Apel Bucuresti si nu numai ca mi-a respins actiunea ca inadmisibila,dar m-a si amendat "În baza art. 108 indice 1 pct. 1 lit.a Cpc cu suma de 500 lei pentru introducerea cu rea-credinţă a unei cereri vădit netemeinice".Ce parere aveti? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: euxin computers srl , Avocat 05:29, 7 Mai 2015
Sesizati Consiliul Superior al Magistraturii.
Nu putea avea o opinie profesionista fara studierea in detaliu a actelor si sentintelor.
Angajatorul a refuzat sa aduca toate actele privind structura sa organizatorica.Sunt acte care pretinde ca le-a depus la dosar,dar de fapt ele nu exista.In decizia de concediere spune ca nu are posturi compatibile cu pregatirea mea(inginer),iar in statele nominale de functiuni dupa concedieri apar cel putin 21 de posturi TESA libere din care 9 de inginer.Aceste acte mi le-a transmis trunchiat desi apare stampila "conform cu originalul"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac respinse. unde ma mai pot adresa? euxin computers srl euxin computers srl Sunt in conflict de munca(a fost o concediere colectiva pe motiv de reducere de personal ca urmare a restrangerii activitatii) cu fostul angajator de peste 5 ... (vezi toată discuția)
Obligativitate intocmire state de functiuni nominale euxin computers srl euxin computers srl Buna dimineata, As dori sa stiu in ce act normativ(Lege HG,etc...) este prevazuta obigativitatea intocmirii statelor nominale de functiuni ale personalului de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere euxin computers srl euxin computers srl Buna dimineata, Pana in aprilie 2010 am lucrat ca inginer la o firma cu capital de stat.In urma unui val de concedieri colective mi-au desfacut contractul de ... (vezi toată discuția)