Sunt in conflict de munca de peste 5 ani cu fostul angajator.Acesta in mod constant a refuzat sa aduca actele privitoare la structura organizatorica(organigrame,state de functiuni,etc) prezentand instantelor numai ce i-a convenit.La fond si recurs am pierdut.Au urmat 2 revizuiri pe 322 pct 5 care mi le-au respins pentru ca nu erau acte noi(desi era hotarare judecatoreasca pe contencios administrativ si fiscal sa le aduca).De curand am obtinut acele acte noi care in mod sigur au legatura cu cauza si care daca le-ar fi prezentat la fond sau la recurs as fi putut castiga.Am introdus o a treia evizuire la Curtea de Apel Bucuresti si nu numai ca mi-a respins actiunea ca inadmisibila,dar m-a si amendat "În baza art. 108 indice 1 pct. 1 lit.a Cpc cu suma de 500 lei pentru introducerea cu rea-credinţă a unei cereri vădit netemeinice".Ce parere aveti? Multumesc.
Angajatorul a refuzat sa aduca toate actele privind structura sa organizatorica.Sunt acte care pretinde ca le-a depus la dosar,dar de fapt ele nu exista.In decizia de concediere spune ca nu are posturi compatibile cu pregatirea mea(inginer),iar in statele nominale de functiuni dupa concedieri apar cel putin 21 de posturi TESA libere din care 9 de inginer.Aceste acte mi le-a transmis trunchiat desi apare stampila "conform cu originalul"!