avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac respinse. Unde ma mai pot adresa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac respinse. Unde ma mai pot adresa?

Sunt in conflict de munca(a fost o concediere colectiva pe motiv de reducere de personal ca urmare a restrangerii activitatii) cu fostul angajator de peste 5 ani.Acesta in mod constant a refuzat sa aduca actele privind structura sa organizatorica(organigrame state de functiuni,etc) prezentand instantelor numai ce i-a convenit.Am pierdut si la fond si la recurs.Am facut rost de acte noi preexistente la momentul concedierii care daca le-ar fi prezentat la fond as fi putut castiga(art.322 pct.5 CPC).Cu toate acestea mi-au respins la Curtea de Apel si revizuirea.Exista o alta Curte Europeana inafara de CEDO(si acolo au respins ca inadmisibila desi eu zic ca nu era cazul) unde sa ma pot adresa? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
euxin computers srl, Avocat
Cel mai recent răspuns: euxin computers srl , Avocat 09:49, 1 Iunie 2015
Nu exista nicio alta Curte Europeana a Drepturilor Omului.
Inseamna ca mai bine ar merge o revizuire cu 322 pct.4..Am avut decizie ramasa definitiva la CAB sectia a VIII-a prin care erau obigati sa aduca acele acte.Nu au vrut sa execute hotararea decat dupa 2 ani si sub presiunea dosarului de executare silita.Actele aduse erau trunchiate desi era aplicata stampila "conform cu originalul".Pe acele inscrisuri(statele nominale de functiuni din sediul executiv al firmei dupa concedieri) evdient erau sterse o gramada de informatii cum ar fi:compomenta AGA,a CA,etc.Nu aveau stampila firmei si nici semnatura directorului/managerului unitatii,Nu era scris numele persoanei care le-a intocmit,etc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
euxin computers srl, Avocat
Puteti sa incercati o cerere de revizuire daca aveti documente noi care nu au putut fi prezentate la judecata initiala
1. Vă rog să nu mai deschideţi mai multe subiecte pe aceeaşi temă (vedeţi pct. 3.3 din regulamentul de postare în Forum).

2. Dacă decizia pe care doriţi să o atacaţi cu a patra cerere de revizuire este una prin care recursul a fost respins ca nefondat, atunci instanţa vă va respinge din nou cererea ca inadmisibilă şi există posibilitatea să vă aplice din nou amendă judiciară.

Citiţi cu atenţie art. 322 Cod procedură civilă şi începeţi cu începutul:
Revizuirea unei hotarari ramase definitiva in instanta de apel sau prin neapelare, precum si a unei hotarari data de o instanta de recurs atunci cand evoca fondul, se poate cere in urmatoarele cazuri: (...)

Din cele de mai sus rezultă faptul că revizuirea unei hotărâri pronunţate în recurs se poate solicita numai dacă aceasta evocă fondul. O hotărâre prin care recursul a fost respins ca nefondat nu evocă fondul, prin urmare ea nu este susceptibilă de a fi atacată cu revizuire.
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Angajatorul in mod constant a refuzat sa se conformeze dispoz.art.272 CM privind obligarea sa exclusiva de a prezenta statele nominale de functiuni,iar instanta de fond nu a dat dovada de rol activ prin obligarea angajatorului de a prezenta,sub sanctiunea amenzii aceste inscrisuri concludente ,pertinente si utile solutionarii cauzei.
De asemenea prepusii angajatorului au refuzat obstinant sa execute o decizie prin care erau obigati sa prezinte statele nominale de functiuni unde ulterior(dupa 2 ani!) sau descoperit 21 de posturi libere si compatibile cu pregatirea mea existente la data concedierii.Halal Justitie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatieciudata euxin computers srl euxin computers srl Sunt in conflict de munca de peste 5 ani cu fostul angajator.Acesta in mod constant a refuzat sa aduca actele privitoare la structura ... (vezi toată discuția)
Obligativitate intocmire state de functiuni nominale euxin computers srl euxin computers srl Buna dimineata, As dori sa stiu in ce act normativ(Lege HG,etc...) este prevazuta obigativitatea intocmirii statelor nominale de functiuni ale personalului de ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire donigao donigao Buna ziua, Am pierdut un proces pe fond, drept pentru care am declarat recurs care si acesta a fost respins. Decizia instantei de recurs a fost un\" ... (vezi toată discuția)