avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata contributii angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata contributii angajat

Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog frumos, cum pot verifica daca fostul meu angajator a platit toate contributiile la stat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: popa3d , utilizator 16:01, 6 Mai 2015
Contributiile la stat de sanatate pot fi verificate aici : [ link extern ]
multumesc. eu vreau sa verific daca fostul angajator a platit toate contributiile angajatului ( in tot anii cat a fost angajat). daca se poate verifica... pe site-ul recomandat am verificat, dar acolo iti arata situatia actuala.
Puteti incerca cu o sesizare la ANAF.

OG 86/2003
Art. 27
(1)Începând cu data de 1 ianuarie 2004,
activitatea privind declararea, constatarea, controlul, colectarea şi soluţionarea contestaţiilor pentru contribuţia de asigurări sociale, contribuţia de asigurări pentru şomaj, contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate şi contribuţia de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale, precum şi alte contribuţii datorate de persoanele juridice şi persoanele fizice care au calitatea de angajator sau entităţile asimilate angajatorului, denumite în continuare contribuţii sociale, se va realiza de către Ministerul Finanţelor Publice şi unităţile sale subordonate, care au şi calitatea de creditor bugetar.

multumesc. pe site au si un spatiu virtual personal; daca nu vrei sa te deplasezi la ghiseu, le poti transmite email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contriburii neplatite de angajator Eugeniasi Eugeniasi Bunaziua, In mod intamplator, am aflat ca angajatorul nu mi-a platit contributiile la stat, anul trecut, pe lunile feb-iun, cu ocazia unei vizite la medic. Am ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii gabicocis gabicocis Care este modalitatea legala prin care un angajat poate afla de la angajator daca i-au fost platite toate \'\'darile\'\' catre bugetul statului intr-un an ... (vezi toată discuția)
Verificare plati cas maria1415 maria1415 Unde pot verifica daca patronii au facut platile pentru contributia la pensie? (vezi toată discuția)