avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu 1 zi deces ruda in preaviz demisie 81(7)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu 1 zi deces ruda in preaviz demisie 81(7)

Buna ziua,

Am acordat o zi de concediu pentru evenimente familiale pentru un salariat care a avut un deces al bunicului. Acesta se afla in preaviz in urma demisiei. Acesta zi de CO acordata prelungeste sau nu preavizul?
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 6 Mai 2015
Nu se prelungeste durata preavizului cu acea zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna zile libere in urma deces socru say say Buna ziua persoana care este in co, beneficiaza de zilele libere acordate in urma decesului socrului, produs in perioada co? Help (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei. mediazone19 mediazone19 Buna ziua, In cazul in care mi-am depus demisia si mai am zile de concediu neefectuate, si as dori sa imi iau concediu in perioada de preaviz, acest ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă și preaviz adrian-alex adrian-alex Bună ziua, Am următoarea situație. În data de 16 noiembrie am depus o cerere de efectuare a concediului de odihnă care a fost aprobată. Din motive ... (vezi toată discuția)