avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa fac cerere de recuzare a judecatorului inainte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa fac cerere de recuzare a judecatorului inainte de primul termen??

Daca fac cerere de recuzare a judecatorului inainte de primul termen, cererea de recuzare se va judeca imediat... sau tocmai la primul termen??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 16:26, 6 Mai 2015
Cererea de recuzare se va judeca ........tocmai la primul termen inainte de inceperea oricarei dezbateri.
Nu se poate sa se judece mai repede??
Daca o introduc azi, de exemplu, sa se judece maine?
Nu vreau sa astept pana la primul termen!

Cand am facut cerere de recuzare in celalalt dosar, chiar in sedinta publica, a venit imediat alt complet sa o judece pe loc.
Ce rost are sa se astepte pana la primul termen.... care este peste 2 luni??

Va rog frumos sa raspundeti si la : www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2015
aidu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea completului de judecata si stramutarea in alta localitate a dosarului crucy crucy In prezent am un dosar pe rol la Curtea de Apel ( recurs ) . Din ultima sedinta am fost martor la un scenariu din care s-a plecat cu \"pachet\" din sala de ... (vezi toată discuția)
Recuzare judecător alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să-mi spuneţi în ce fază a procesului pot recuza un judecător. Este vorba despre judecarea pe fond a cauzei şi, în esenţă, ... (vezi toată discuția)
Recuzare complet de judecata in recurs la ordonanta presidentiala aadialeda aadialeda av paratului,vrand sa amane solutionarea cauzei,a cerut recuzarea completului (partial), s-a stabilit un termen de inca 2 saptamani, la un complet specializat, ... (vezi toată discuția)