avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluare contract in timpul ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluare contract in timpul ccc

Daca o perosoana este concediu ingrijire copil poate sa se reintoarca la servici pentru o perioada de 2-3 luni , fara ca celalat parinte sa intre in ccc, si apoi sa reia concediul crestere copil. Binenteles se anunta agentia de plati( se supenda plata indemnizatiei) si de comun acord cu angajatorul.Este legal?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:57, 7 Mai 2015
Persoana respectiva poate intra oricand in CCC si reveni la locul de munca dar cu conditia ca sa fie de acord si angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea in concediu crestere copil (ccc) mamamia1 mamamia1 Buna ziua, Cand baitetelul meu a implinit 8 luni m-am reintors la servici. Beneficiez de stimulentul de insertie. Acum din nefericire, copilul meu s-a ... (vezi toată discuția)
Modificare functie/salariu la reintoarcere din cic dar reintrare in concediu prenatal ndeusan ndeusan buna ziua lucrez la o banca comerciala in fctia de sef agentie din 2008. anul acesta, datorita conditiilor economice, agentia a fost inchisa, toti colegii ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie de creºtere copil – tatãl obligat la efectuarea unei luni de concediu creºtere copil Catinca24 Catinca24 Buna ziua, Conform normelelor metodologice de aplicare a prevederilor ordonanţei de urgenţă a guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia ... (vezi toată discuția)