avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana PFA intra in concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana PFA intra in concediu de maternitate

Buna ziua

Lucrez ca PFA si am 2 angajati, iar acum ca sunt in ultimele luni de sarcina am inteles din anumite surse ca pe perioada concediului de maternitate va trebui suspendata activitiatea PFA-ului, deci cei 2 salariati pe care ii am va trebui sa ii pun pe liber.

Exista vreo solutie astfel incat angajatii sa nu aiba de suferit?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2015
cristinaungur, utilizator
Activitatea trebuie suspendata,in consecinta nici angajatii nu mai pot lucra.Le puteti inceta contractul de munca si trimite in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la preaviz concediere, somaj, concediu prenatal, postnatal, ingrijire copil ana77 ana77 Buna ziua, As vrea sa va expun problema pentru care am nevoie de un sfat juridic. Ma numesc Ana Maria I si lucrez de aproximativ 3 ani in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa medic la intrarea in maternitate andreeagavrisan andreeagavrisan Buna ziua Am cititit tot ce s-a discutat pe forum pe subiectul suspendarii PFA, dar tot nu am gasit un raspuns concret la intrebarea Cand trebuie suspendat ... (vezi toată discuția)
Graviduta la reintoarcerea din concediu ingrijire copil elenarai elenarai Buna ziua, Sunt o mamica aflata in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani.Copilul meu implineste 2 ani pe 6 feb 2013.In prezent sunt insarcinata in 20 de ... (vezi toată discuția)