avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contracte comerciale, solicitare copie contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contracte comerciale, solicitare copie contract

Buna ziua,
Eu persoana juridica am incheiat un contract de inchiriere teren cu o persoana juridica. O a treia persoana juridica imi solicita sa ii pun la dispozitie o copie dupa contractul de inchiriere teren.
Exista o lege in vigoare care sa ma oblige sa ii transmit o copie?
multumesc
Cel mai recent răspuns: c_onucu , utilizator 09:25, 12 Mai 2015
Puteti da mai multe detalii? In ce context a treia persoana v-a solicitat copia contractului? Exista posibilitatea ca aceasta sa aiba un contract de inchiriere incheiat anterior contractului dvs.
In alta ordine de idei, contractul de inchiriere este incheiat pentru un termen mai indelungat? Este inregistrat la adm.financiara? Dar in Cartea Funciara?
A treia persoana nu a avut si nici nu are posibilitatea de a incheia contract.Singura problema este ca a treia persoana si-ar dori sa aiba contract de inchiriere teren in zona unde are inchiriat a doua persoana. Vroiam sa stiu daca ma poate obliga a treia pesoana sa ii dau o copie dupa contractul de inchirere incheiat , daca aceasta nu e parte in contract
~ Conținut șters la cerere ~
nu doreste sa subinchirieze dar banuiesc ca vrea sa ii faca celuilalt sicane. Oricum exista ceva vreo lege care sa ma oblige sa ii pun la dispozitie copie dupa contract daca cel care solicita copi nu parte din acesta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o alta forma de contract similara cu contractul de inchiriere/locatiune ursuletulpanda ursuletulpanda Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate incheia un alt tip de contract care sa fie similar cu contractul de inchiriere/locatiune. In opinia mea contractul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament inchiriat SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere vizat la adm.financiara si valabil pina in 2015 iar propietara doreste sa-l vinda.Ieri a ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate reziliere contract inchiriere Lipi Lipi Am dat peste un contract de inchiriere care contine o clauza cel putin bizara... Chiriasul nu poate rezilia contractul inainte de termenul pentru care a fost ... (vezi toată discuția)